microneedling.jpg

MICRONEEDLING

“Het alternatief voor een Facelift of Botox”

TECHNIEK

Wilt u uw huid verbeteren en verstevigen? Dan is de microneedling behandeling @ THE BAR een geschikte oplossing.

Een medische behandeling voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid.

Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentrat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

Het idee achter het cosmetische MICRO NEEDLING is eigenlijk heel eenvoudig: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Niet alleen aan het huidoppervlak, maar ook dieper in de huid.

Daarbij is het cosmetisch MICRO NEEDLING een zachte, niet-invasieve anti-aging behandeling.

Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de diepere huidlagen en activeren de opbouw van collageen en elastine. Tegelijkertijd worden de huidfuncties geactiveerd, neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd.


HOE WERKT HET?

Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking.

Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen – hyaluron in de vorm van subjectables in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd. Deze worden aangepast op uw huidconditie.AFTER CARE

Na de behandeling kan de huid roodheden vertonen en gevoeliger aanvoelen. Tijdens de eerste 24uur vermindert de roodheid met 80%. Daarnaast zal Uw huid nog enkele dagen dode huidcellen afstoten en licht afschilferen. Daarom is het belangrijk uw huid voldoende te hydrateren.

Tijdens de weken na uw microneelding behandeling maakt uw huid nog steeds veel collageen en elastine aan. Dit resuleert in een egalere, stevigere en gladdere huidteint. Doordat het process zich voortzet en enkele weken duurt, kunnen wij de huid pas na 6 weken opnieuw behandelen.

Dankzij microneedling neemt uw huid 70% van de voedende serums op in de plaats van 0,3%. Al na 3 dagen merkt u een duidelijke verbetering van uw huidtextuur. Medische studies tonen aan dat één microneedling behandeling de collageen- en elastineproductie met 100% verhoogt.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om producten van Dr Shrammek te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en uw huidconditie. Dr Shrammek beschikt over crèmes met dezelfde ingrediënten als de Subjectables, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen. Gedurende de kuurbehandeling wordt de bescherming SPF 50 van Dr Shrammek aangeraden voor overdag. Om het meest optimal resultaat te bekomen, raden wij een kuurvorm aan (3 à 8 behandelingen, afhankelijk van de structuur van de huid, ouderdom, rokershuid, probleemhuiden,…).


WAT KAN IK VERWACHTEN?

EFFECT OP KORTE TERMIJN

Algemene huidverjonging

Rimpels verminderen tot verdwijnen`

De huid wordt aanzienlijk strakker

Pigmentvlekken vervagen

Littekens worden minder

Grauwe huid en rokershuid worden opgefrist

Grove porieën worden kleiner

Verbetering van striemen

Verbetering van acnélittekens


EFFECT OP LANGE TERMIJN

de epidermis is dikker, verbeterde vochthuishouding en gebieden met structurele schade zijn verminderd.


ADVIES  

EERLIJK EN REALISTISCH

THE BAR staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom bespreken we uw specifieke situatie, wensen en doelen eerst tijdens een consultatie. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Microneedling. @ THE BAR voorzien we ook steeds voldoende tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Heeft u vragen? Neem contact op met THE BAR en maak meteen een afspraak voor een gratis intake gesperk.

Het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van leeftijd, huidconditie en de behandelindicatie. 
 

Bij laattijdig afzeggen (24uur op voorhand) of bij het niet afkomen naar de afspraak, wordt bij een volgende afspraak 1 behandeling, volgens de zones, vooraf betaald. Bij herhaling van laattijdig afzeggen of niet af komen naar de afspraak wordt de behandeling verrekend.

Mogen we vriendelijk vragen om 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn, wie te laat komt kunnen we helaas niet behandelen en zullen we helft van de afgesproken behandeling moeten aanrekenen.