Lash Bar By Chloe Grant

LASH BAR

“Make your dream lashes a reality! Transform your eyelashes and say good bye to mascara and your lash curler!”

LASHLIFT / WIMPERLIFT

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.


VOORDELEN

– Resultaat 6 tot 8 weken zichtbaar.
– U hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken
– Wimpers en ogen lijken groter
– Geeft een natuurlijke uitstraling
– Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
– Wimpers hebben integenstelling tot wimperextensions nog nauwelijks verzorging nodig


HOE WERKT HET

We vragen u zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd, dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof. Vervolgens worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd door middel van een op water basis wimperlijm. Nadien kunnen de producten aangebracht worden om de wimpers gelift te krijgen. Inwerktijd van de producten is afhankelijk van de dikte van de wimperharen.

– Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden
– Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken.

Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers Lift, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden.

Nazorg:
– de eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
– gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloedt het resultaat
– reinig uw ogen niet wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.

Duurtijd:
+- 60 min